sigh no more

torsdag kväll,
är det nu jag ska sätta mig och skriva klart de två projekt som jag inte är riiiktigt klar med? ja. jag tror det... men vill jag det? nej, jag tror inte det...

skulle gjort ett prov idag också, men läraren hade visst glömt att ge omprovs-läraren mitt prov (obs, jag skulle bara skriva ett prov jag missat hehe), OUPS! så det slapp jag göra alltså :)
gick till täby centrum och köpte en tröja istället.

när jag kom hem satte jag mig vid tv:n med fötterna på bordet, och när jag skulle gå därifrån ville jag bara ha en rullstol att sätta mig i ett tag! herreguddd vad ont det gör i stackars mig... :(:(
ska aldrig mer slarva med skor när jag dansar </3

when i get old my life will be so good that i can hardly wait 'til then


  

här sitter jag och chillar
med benhinneinflammation
godnatt


man får va som är när man inte blev som man skulle

har suttit hela kvällen med mitt kommunikationsarbete om kroppsspråk (så snart vet jag allt om er omedvetna, icke-verbala kommunikation) som ska vara klart för inlämning på fredag och nkB (typ nians kemi) som jag har prov i på torsdag! såå känner mig helt okej duktig faktiskt!

imorgon är min längsta dag i skolis men det är faktiskt helt okej, vi gör ändå inte så mycket på lektionerna.. och dagen inleds med kommunikation - och som varje onsdag och fredag - med erika! bra start på en lång dag alltså hihii

nu ska jag börja tänka på att sova, en sån som jag (se nedan) behöver sin skönhetssömn :)


face for the radioooo


vi var alla en gång små....

hittade en massa bilder från när jag och karro var små, hahaha vissa grät jag av skratt till, men dom får ni tyvärr inte se här... hehe








sovmorgon

<3 har sovmorgon så jag kan ta en buss som går 12.30 varje tisdag och torsdag eftersom jag varken har matte B, ind. val eller b-språk (tack gode gud för det)!

har redan hunnit packa väskan, tvätta håret + platta det, sminka mig och klä på mig, kolla på ett avsnitt av one tree hill (måste ha något att döda tid med medan jag väntar på att victor ska börja kolla på OC säs 3.. och jag ligger långt före...) SÅÅ effektiv morgon: check!

vi ska spela innebandy på idrotten var det någon som sa igår, TJOHO tänkte jag! vad skönt att få glänsa lite :) äntligen! eller så kommer jag interörabollenenendagång för allas bästa...


city and colour, gör min dag!


det värsta är att det här är dom fina bilderna

hahahahhahahaha alla älskar det här programmet till skoldatorn jag hittat!!! livar verkligen upp lektionerna :)))






tove och johanna levereeerar




bad things fall apart so good things can come together

rubriken passar rätt bra in just nu känner jag! sjuka grejer händer ibland herreguuuuUud. jag och fredrik pratade dock om att den här bloggen inte är en sån blogg där man skriver om såna här grejer.. så:

lilla bloggis,
vad ska jag fylla dig med idag??

måndag idag dårååå.. och skolan är faktiskt heeelt okej att vara i, måste erkänna det. bara läxor och projekt och prov som är nackdelen. DÄREMOT tycker jag inte att man ska ta det allt för seriöst, det är bara livet var det nån som sa till mig! såå det är det mottot jag följer hehe :) det löser sig och löser det sig inte är det aldrig för sent att lösa det punkt slut!

och jag aggrar sönder (haha frida <3) på att gamla inlägg är skrivna med caps lock fast dom inte alls är det... vafan??????


det enda jag hatar med våren är att den kommer så långsamt

tre bilder som jag tagit och såg i ett album jag har på facebook... saknar våren och värmen och sommaren och solen och blommorna och shorts och till och med sandiga fötter!







och jag vet inte ifall det är så för alla, men för mig ser det ut som att alla tidigare inlägg är skrivna med caps lock av någon anledning... det är dom inte...

söndag
det suger juuuuuu. har pluggångest!!!
försöker komma på vad som helst just nu för att glömma det, så jag tänkte rensa ut min garderob! men orkar bara rensa ut tröjorna, bara det kommer ta sin lilla tid...

/barkis

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan

Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan
skulle kunna vara jättetråkig nu och skriva "vatten och mat" eller "pengar" och så vidare, men jag tänker ta mig lite konstnärliga friheter (det är ju trots allt min blogg) och ändra det till fem saker jag inte vill leva utan

1.
mina fina kompisar :) ni vet vilka ni är!
2. musik hade varit tråkigt att inte ha
3. mobilen!! herregud vad skulle jag göra utan den..?
4. plattång, oh my i fall den inte fanns hehe
5. lypsyl är ganska viktigt för mig eftersom jag tar på det åtminstone 6 gånger om dagen

det här var nog det lättaste inlägget att skriva tror jag :) nu ska jag försöka orka fortsätta skriva på mitt arbete i kommunikation om kroppsspråk.....

alla älskar lördagar

har just kämpat på mig ett par strumpbyxor som nog var gjorda för kortväxta med relativt nymålade naglar, ska platta håret så snart det är torrt och nu ska jag alldeles strax sminka mig och sen byta om! jag, josefin, nicole, jessica och jennifer ska åka till stan och äta middag :) OCH min dröm om att få äta sushibuffé kommer slå in ikväll... <3

vi skulle egentligen varit hos freja men hon har blivit sjuk... så krya på dig älskade lilla vännen och nästa helg så ses vi!!!

får se sen vart kvällen tar oss! kanske till mig, kanske till vallentuna, kanske till rom, kanske till las vegas... får se vad vi känner för helt enkelt (k)


ska bli gott!!!

Dag 5 - sex sånger jag tycker om

Dag 5 - sex sånger jag tycker om
okeeeeej det här kommer helt klart bli det svåraste att skriva, för jag gillar snarare 600 låtar än 6... men jag ska göra mitt bästa för att ta lite av varje och bara såna som är speciella hihi:

1. City and Colour – Against The Grain sjuuuuUukt superfin låt som jag somnat och legat vaken till så mycket att jag inte kan minnas hur många gånger! deras andra låtar är också himla mysiga ifall någon gillar den där!

"when all the hard times outweigh the good
and all your words are misunderstood
when the day seems lost from the stars
you must follow your heart"

2. Kent – Mannen I Den Vita Hatten ( 16 År Senare ) helt klart en av Kents bästa låtar alla kategorier!!

"Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön
Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö"

3. Manchester Orchestra – I Can Feel A Hot One hamnar också på listan över låtar jag somnat och legat vaken till hundratals gånger!

"I'm but a clean man, stable and alone man
Make it so I won't have to try
The faces always stay the same
So I face the fact that I'm just fine"

4. The Killers – Bling (Confession Of A King) bra och skön låt!! the killers är ju alltid the killers hihi :))
"Higher and higher,
We're gonna take it,
Down to the wire,
We're gonna make it,
Out of the fire"


5. Tiger Lou – Functions en jäääääätteeebra låt som fastnar hihihiiee! hela det här inlägget börjar kännas jätteseriöst... min favvislåt med Tiger Lou!

"so out of time and place
this is the last trace
i'll ever leave behind
i'll ever mention
i wanna be irreplaceable
i wanna be of use
i wanna be functional
i wanna give you peace"

6. Shout Out Louds – Throwing Stones bara allmänt mysig, och jag sa ju att skulle ta lite av varje (fast så blev det inte riktigt) :)) tröttnar aldrig på den här låten!!

"Here it comes, a love storm,
I've got a hole in my heart
And here it comes in a different form,
I've got a stone in my shoe
And I don't know what to do"

SUECIA

Hon är hemma. Jennifer, nilsen, vanten, jeni (..) kärt barn har många namn som miss bark alltid säger

Frey tyckte att jag skulle skriva om spanienresan i bloggen, men det går ju inte haha var ska man börja?! Så då kom hon med det fantastiska bildförslaget!
Denna bild är helt eb och jag bjuder på den, sket nästan på mig när jag såg den på facebook, eller jag skiter typ på mig på bilden?? Aja, enjoy!! nu måste jag plugga igen allt jag missat hehe kul fredagkväll sådär (k)



Besos


tgif

blev totally blog raped av oliver innan som ni märkte...

var ganska lugnt i skolan idag. som alla andra dagar på sam! fick sitta och skriva klart min labbrapport om amylas på svenskan och engelskan, men det var ju inte som att vi gjorde något viktigt ändå :)

efter skolis gick jag till täby centrum och fikade med min bästa mandris! seen var det dags att åka hem och städa för snart får jag finbesök!! eller..? bara chim som utnyttjar mig för att kunna kolla på en film så han slipper läsa boken... meeen, what are friends for? :))

slut på detta inlägg!


min snygga vintermössa! synd att jag snart måste lägga den på hyllan...

Dag 4 - sju rädslor

Dag 4 - sju rädslor
hmmm jag är faktiskt rädd för ganska mycket, eller tycker mycket är obehagligt eller vad man ska säga... men här kommer de saker jag hatar mest:

1. blod och stora sår och när andra/jag själv gör sig illa!! får panik ifall jag ser en situation där någon kan göra sig illa.... (se: hockeymatcher, när det är halt, springa framför bilar, hoppa ned från höga saker, vassa föremål typ knivar, SPRUTOR osv...)
2. djupt vatten och fiskar och blålera
3. att gå själv på kvällen när det kommer några läskiga... typisk tjejgrej tror jag?? hehee
4. dessa insekter: trollsländor, getingar, humlor, bin, spindlar, gräshoppor, harkrankar, stora myror och typ.. bladlöss är jävligt äckliga också
5. att äta äckliga saker, vet inte varför men jag hatar att äta saker som smakar äckligt eller att upptäcka att något är äckligt? knaaaasssz
6. prata inför klassen, typ redovisa eller räcka upp handen.. blir alltid jätteröd, inte bra
7. höjder

/josé

Kung Oliver tar över för en dag.

Hej på er töntar som läser denna blogg, hur mår ni idag? Bra? Utmärkt!

Idag ska jag berätta vad som har hänt denna dag... Vaknade kl 08.00 imorse alltså 45 m förtidigt än vad jag brukar (08.45) ! Startade dagen som alltid med att tända morgonciggen på balkongen samt sätta på lite skön musik på datan, efter ciggen så gick jag till kylskåpet och hinkade i mig en jävla massa Juice (gott som få!!!). Sedan så var det dags att välja dagens outfit, blev ett par ljusblåa jeans från Cheap Monday samt en blå , vit och röd randig skjorta från HM. Tiden gick jävla snabbt så det var dags att slänga på sig skinnjackan samt de vita conversena och tillsist den gråa halsduken om halsen (kallt juh...). Började traska iväg mot tåget med en cigg i käften och brillorna på! Fick vänta på tåget i cirka 5 min kanske innan det faktiskt kom , smärta... kyyylaaa...!!! Aja, hoppade av vid roslagsnäsby och började traska mot skolan...Tråkigt värre!

Okej... det här var typ sjukt jävla tråkigt så....

Idag har jag:

Blivit våldtagen av måns [Check]

Rökt för mycket [Check]

köpt cigg [Check]

Taggat som fan för helgen [Check]

Summerat, hela dagen. Inte något speciellt, men vad kan man göra ?

Jag vill förövrigt säga att Josefin gillar att äta majonäs så om ni ser henne så tveka inte att köpa henne en burk majonäs , hon lär vara evigt tacksam!

Ciao !


vad gjorde hon för roligt idag???

DET är frågan jag vet att ni alla ställer er själva! och jag tänker inte dra ut på det längre, utan jag ska äääntligen berätta:

efter skolan gick jag på upptäcksfärd med erika på bland annat el-avdelningen en liten stund tills hon skulle gå på möte med skoltidningen, jag skulle vänta på chim som skrev prov, så jag gick upp till min gamla klass skåp och pratade lite med max, anton x3 och kalle innan chim kom :)
seeen gick vi till täbbis och seeen kom jag hem typ 18.30! hmm och nu måste jag göra lite saker:
1. duscha
2. plugga (skriva labbrapport)
3. städa


snipp snapp slut

Dag 3 - åtta saker som irriterar mig

Dag 3 - åtta saker som irriterar mig

1.
när folk är sjuka offentligt med låt oss säga slemhosta. om man är sjuk och hostar ner hela världen och inte ens kan hosta i armvecket så STANNA HEMMA, ingen vill höra dina dödsrosslingar...
2. såna som inte kan nåt själv och alltid måste ha hjälp med allt, kan vara irriterande
3. när internet inte funkar eller när fb-chatten laggar hehe
4. sena bussar!!!
5. när man är jättesugen/hungrig på något men det finns inget gott i köket...
6. när det är smuligt i sängen
7. dumma personer som inte fattar fast man förklarat tusen gånger
8. när man lagt sig jätteskönt i sängen och ska precis sova och så känner man att man är törstig eller glömt släcka lampan eller inte når lypsylen eller vad som helst, och måste resa på sig!

/jb

hahahaha love you



den här bilden gjorde hela min dag :) vet inte varför men den är så rolig av nån anledning hahahaha
frida du är söt!!! blir glad när jag ser den här hiihihi :)))

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

Dag 2 - nio saker jag gör varje dag

1. plattar håret
2. lyssnar på musik
3. smsar (annars känner jag mig isolerad)
4. kollar facebook
5. tar på lypsyl!! nästan viktigaste på hela dagen
6. sjunger lite (vackert också)
7. hmm äter och dricker... (blir lite svårt att komma på saker jag gör nu!)
8. knäcker tårna (eehh)
9. öööh.. skrattar? det gör jag varje dag, annars är det inte en bra dag :))

slut
hälsningar josefinaste josefine

Dag 1 - tio fakta om mig själv

ska snart åka till vallentuna och kolla på hockeymatch med ia och moa, va treeevligt :) men jag hinner med första punkten innan jag måste gå till bussen:

Dag 1 - tio fakta om mig själv
1.
jag har bytt klass tre gånger i gymnasiet (nv09en -> ek2c -> nv09en -> sp09) MEN inte behövt gå om
2. jag har jättejättefobi för nålar och känns som jag ska svimma när jag ska ta sprutor eller blodprov (som idag)
3. jag har alltid nagellack för annars känner jag mig ful
4. jag har faktiskt gått på jättemånga sporter! (kan man inte tro) judo, tennis, handboll, aerobics, fotboll, gymnastik och nu dansar jag
5. min halva framtand är plast.... eller vad dom nu gör fejktänder med :)
6. två saker alla vet om mig för nu blir det svårt att komma på nya grejer: jag är vegetarian och går med dom som är ett år äldre i skolan
7. jag hatar att vara ensam och kan verkligen inte bara sitta hemma och stirra på helgerna
8. tröttnar jättefort på mina kläder vilket resulterar i att jag får klädpanik varje morgon om jag inte köper nytt :)) men det gör jag så gärna! heheee
9. jag tycker det är kul att göra bokstäver, men inte skriva. låter konstigt, men jag hatar att skriva egna texter men det är roligt att göra bokstäverna liksom!
10. jag har haft tv i mitt rum sen jag var 6 år gammal

slut på det roliga /josefine

nu blire skoj i bloggen!!

hittade denna på jessicas och frejas blogg (frejjess.blogg.se) och tänkte att JA MEN varför inte???

Dag 1 - tio fakta om mig själv
Dag 2 . nio saker jag gör varje dag
Dag 3 - åtta saker som irriterar mig
Dag 4 - sju rädslor
Dag 5 - sex sånger jag tycker om
Dag 6 - fem saker jag inte kan leva utan
Dag 7 - fyra minnen jag aldrig glömmer
Dag 8 - Tre ord jag inte kan gå en dag utan att säga
Dag 9 - två saker jag önskar att jag kunde göra
Dag 10 - en person jag litar på

/josefini

vad ska man ha på sig??

det råder klädbrist i min garderob för tillfället! får såna här svackor ibland och DÅ är det tur att:
jag har en snäll pappa
jag har juuust fått mina pengar för den här månaden
jag och erika snackade om att åka till stan i helgen och bland annat kolla nya topshop

vad händer annars då? förutom det intressanta faktum att alla mina kläder är överanvända?? ingenting skulle jag vilja säga! förutom att jag ska till herr doktor imorgon... hoppas jag slipper ta blodprover bara!!! håll tummarna för det är ni snälla älskade bloggläsare :)





hahahaha garvade när jag såg dom här två bilderna på datorn!!

¡HOLA!

HOLA QUÉ TAL MUY BIEN GRACIAS Y TU

Jennifer esta aqui

Sitter i mitt spanska rum med en spansk dator i en spansk lägenhet med min spanjorska och hennes spanska hamster och lillasyrra.
Jag màr braaa men höll pà att skita pà mig när vi gick av bussen vid deras skola i zaragoza i torsdags och skulle träffa vàra spanjorer, som vi bor hos, för första gàngen, helt sjukt läsk. I början var det skitjobbigt att prata spanska med allt och alla och jag förstod i princip ingenting, men nu är det bara roligt att vara här och jag förstàr mycket mer!! Min spanjorska heter Raquel och är jättesnäll, men vill ut och fiesta hela tiden och blir lite irri pà mig när jag inte pallar till fem pà morgonen alla dagar varje dag :) som igàr haha men allt löser sig alltid
hakuna matata

Jag brände mig fan lite idag(!!!!¡¡¡¡) min värdmamma fick panic när vi kom hem och ba "QUÉ ROJO!!" (röd) och kubba efter after-sun sprayen som hon dränkte mig med haha men hon är jättesnäll ocksà!

Nu är jag F1 trött, ska upp tidigt imorgon, vi ska typ till.. vad hettereee?¿? Äh, nàgon halvrolig (fullständigt o-rolig) byggnad temprano por la mañana satteee

¡¡Buenas noches!! Besos y abrazos /Jeni (ALLA kallar mig jeni här!? tror ingen fattar att jag heter jennifer)

världens gladaste lördag


ragnar, oscar och hjalle i kön till rise against signering!!!
var jättttttenervös på slutet haha star struck</3












SJUKT GLAD!!!!!!!!!!!

mycket att göraaaaaa

hej kära, dock bortglömda, blogg
dålig uppdatering i helgen men jag har haft fullt upp! ingen ledig stund... tänker inte gå in på detaljer men en söndag som denna är jag riktigt trött efter sömnbrist. ska nog gå och lägga mig efter solsidan eller nåt hehe...

jag tänkte dra till med en JÄTTEstädning/rensning av mitt rum till nästa helg! rensa ut gamla lådor och kanske är dags för att rensa garderoben lite igen?? jaja i vilket fall som helst så måste jag göra ett ryck med mitt rum :(


ful bild men SNART ÄR DET VÅR det giiillar vi

årets konstigaste

varför snöar det ute....? jag trodde snön tagit slut

jag hade väl fel

!!!!!



Ryan Calhoun – Who We Are <-spotifylänken

jag tror att den här låten är min favvislåt för den här veckan!


nu har jag precis fixat lite i mitt rum (att kalla det "städa" är nog att ta i), för little miss andré kommer hit vid 16.30 nån gång och lämnar sina saker. hon ska nämligen få äran att sova här i natt!
sen blir det middag hos clara i min klass med några tjejer :) i nacka dock så man får börja åka i tid hehe


på fest

en låt får ni här och nu ska jag måla naglarna




Love is why we do it, love is worth the pain
Love is why we fall down and get back up again
Love is where the heart lies, love is from above
Love is this, this is love


modelljobb

efter skolan fick jag jobba som modell åt frida och hennes fotoläxa, kände mig riktigt fräsig när jag fick hoppa ner för skoltrappan x antal gånger! det var en riktig ära att bli vald må jag säga!!

jag har också lovat frida att inte ta med mig min kära kamera till någonting i helgen eftersom frida vill vara fotografen för en gångs skull :) nu när hon får låna en kamera av skolan vill hon passa på! men det låter jag henne göra <3<3<3

besviken

hur besviken blir jag inte när jag kollar bloggen och förväntar mig ett litet "hejdå"-inlägg från fröken claesson, men så fanns det inget där... illa illa
för er som inte vet har nämligen jennifer åkt till spanien för att uppleva världen som utbytesstudent i en vecka! kommer sakna dig nilsi <3


vill ha sommaaaaaaar nununuuuu-uu

tisdag men känns som fredag...

men hej älskade blogg, josefine här!

var jättechilllll dag i skolan, vi gick bara runt och lyssnade på treornas projektarbeten och gjorde i princip ingenting. var i och för sig skönt, klagar inte hehe

när vi slutat gick jag och ia runt i täby centrum och hon var gnällig, men när hon fått äta en chokladboll blev hon som vanligt igen (<3) :))

hmmmm vad gör jag nu då för intressant...? sitter och ska PRECIS (eller..?) börja skriva på inlämningen i svenska, tråkigare uppgift får man leta efter... tänker inte ens skriva ut här vad det är för något vi måste göra.


to do-list

saker jag MÅSTE göra imorgon efter skolan (som för övrigt är temadag och vi ska bara lyssna på treornas redovisningar om sina projektarbeten):
mest som en påminnelse till mig själv...

ta ut pengar (200 kr)
köpa en långärmad mysiii tröja
köpa nån klänning/kjol/tröja (jobbigaste)


charmerande

söndagskvällen


där hittade man mig ikväll! kände mig riktigt hemma med teknologin när jag för första gången använde "check in"-grejen som jag annars brukar hata när andra använder :)
joachim hörnqvist = bästa spelaren hihi :)

OMG

AAAAAH!!!!!!!!!!!!1
Sitter och kollar på How I Met Your Mother och blev så jävla frustrerad över att jag kände igen Barneys mamma men kom inte på vem det var

men

det

är

DRAG ME TO HELL KÄRRINGEN:


Eller okej det var typ inte hon.. men fett lika
/Jenzor


teknikern

känner mig otroligt teknisk och duktig! kopplade ihop kabeln som går mellan datorn och tv:n alldeles nyss - med framgång!
fick först krypa in under skrivbordet för att hitta rätt ingång i datorn, sedan trassla sladden bakom skrivbordet och hitta rätt ingång i tv:n, sen var jag tvungen att hitta rätt inställning på tv:n OCH gissa vad? detta tog mig bara 5 minuter!
TJIHOOOO!!!


best before right now

sitter med psykologiboken uppslagen och försöker läsa men orden bara trillar ut ur huvudet så fort jag läst dom... dom vill bara inte fastna och dom vill inte ta slut heller, jag bara läser och läser och ingenting går in och stannar kvar, och det tar aldrig slut på tråkiga ord!
ska lyssna på musik istället heheeee

och ikväll ska jag, amanda och clara kriga oss till vallentuna och kolla på hockiiii
tänkte hinna städa också... men jag tror inte jag hinner (orkar)

tänker på nina när jag ser den här hihi

jobb

Blää, jobbade i torsdags, fredags, lördags och ska ta bussen om 10 och jobba idag också.. Men lite pengar blir det ju!! Och nästa vecka blir det inget jobb ALLS för DÅ är jag i spanien
FAN VA TACK


tur att man jobbar med denhär idag i alla fall

Nu måste jag kubba
TJA /jennifer

jennifer tar över bloggen

oj då finns ju nästan ingen plats för mig längre när jennifer väl sätter igång med sin hetsskrivning, men det gillar vi!!

igår var jag först hos jennifer i nån timme eller två, sen åkte jag till fridelin och där var några i min klass + alma + okänd. kom hem vid kanske 1.30 och då bestämde jag mig för att kolla på OC ett litet tag, som blev ett längre tag...

idag skiner solen och jag har redan hunnit med massor känns det som! däremot inte det som är viktigt... plugga och städa vill säga

MEN HEJ DÅ BLOGGEN fortsättning om mitt liv fortsätter...... stay tuned

två blogginlägg i rad???

Helt wicked, var tog josefine vägen liksz? Jennifer här igen!!
Vad skriver man i en blogg, har glömt, skriver man om sin dag? Sitt liv? Sina funderingar? Om vad man käka till frukost, lunch och middag? Hur ofta man gick på toa? Det verkar ju fullkomligt ointressant att läsa om mitt liv
Hehhehe stackars er för det är precis vad som komma skall:

Haha okej raderade precis min novell, ni kan tacka mig senare

JAG ÄR INTE BRA PÅ ATT SKRIVA
Men är världsbäst på att lägga upp fula bilder <3 Frågan är vem som ska utsättas för detta dåd.. Vi kör en röstning vettja!! Rösta på en person ni vill att jag ska lägga upp en riktigt ful bild på, alltså brutal, no mercy här inte.


Kanske ligger något i det oskar?

TJA


guess who

Amen tjeeeeee bloggen och alla trogna nils-läsare, andra nilsen här!!!!1 Ihågkommen? Nähe oki men det är fina fisken för vet ni vad? JAG HAR FÅTT EN SPANJOR!! Eller spanjorska kanske man ska säga, ska ju nämligen till Zaragoza i spanien nästa torsdag med 20 andra spansktalande (hahaha skämt, jag är typ bäst i gruppen och mitt ordförråd tar slut vid hola) danderydare.

Min spanjorska heter Raquel (?) och är tydligen ett eb som ingen gillar, skönt. Hon kommer hit och spårar mellan 4 - 11 april för er som vill ta en sneakpeak på la chica

Dessa bra pajaser ska också meeed:


Robinsson-Lollo

Men varför funkar det inte att lägga upp resten av bilderna?!? Bajs
Aja, nu ska jag käka lite banan
heidaa /jennifer


lääskigt imorgon



då ska jag och dom flesta från min klass till danderyds sjukhus och kolla på 1-2 operationer....... hjälp

har också lovat måns och fredrik att ha lockigt hår imorgon. vad som nu är så roligt med det!

somnar när som helst

skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills snön har smält och det har blivit riktig vår känns det som. synd då att jag har andra saker att göra... till exempel ska jag åka till dansen om ungefär en halvtimme och bli pigg och så kommer det bli lika jobbigt att somna som alla andra nätter! men men :)))

sitter i min säng och har just kollat på OC! lyssnar på Kent nu och försöker få hjärnan att börja fungera som vanligt igen. inte det lättaste efter ungefär två timmar i koma...

var för övrigt en bra dag idag! alla visade upp sina engelskafilmer, och hur mycket jag än hatar att se och höra mig själv på film så var det roligt ändå! om filmen kommer upp på youtube kan den få visas i bloggen!


utsikten från mitt fönster är rätt fin

kvällsinlägg

sitter och lyssnar på musik och finns så många fina låtar som jag skulle vilja citera här, men då blir det snabbt en depp-blogg med låtcitat... såna finns det redan för många av så jag håller det för mig själv istället!

var simning idag på idrotten och - såklart - blev mitt hår blött... slutade med att jag hade lockigt hår sista lektionen TJIHOO vad snygg jag var då! efter att jag skrivit mitt prov (som jag tror gick helt okej) stannade jag kvar med min engelskagrupp och fixade det sista inför vår fräsiga engelskafilm som vi ska visa upp imorgon!
kom hem vid 18-tiden och nu är jag hur trött som heeeelst.....

och jag skulle skrivit klart det här inlägget för tjugo minuter sen men jag vet inte vad mer jag ska skriva..
tar det som ett tecken på att det snaart är dags att sova? godnatt älskade blogg


inte okej egentligen

varför börjar jag alltid plugga för sent till prov? alltid alltid alltid
jag tror inte att det hänt en enda gång i hela mitt liv som jag börjat plugga när jag borde ha gjort det, men antar att jag detta problem är gaanska vanligt...

sitter just nu alltså, för den som inte förstod, med skolgöra och försöker med våld trycka in information i huvudet på mig själv, men det är SÅ TRÅKIGT så jag kan knappt andas buhuu

gnälligt inlägg det här blev då..
avslutar med en bra grej: fick vg på mitt nkB-prov jag knappt pluggat till alls!!! tjihooo! hoppas turen håller i sig till imorgon när jag ska skriva prov i shB... önska mig lycka till :)

här kommer två riktiga snyggbilder på mig och eriki <123
  

ifall någon skulle ha glömt

 

ååååååååååååååååhhhhhhhhhhh (med negativ klang) vill inte riktigt gå dit imorgon faktiskt...........................

har ätit världens godaste mat...

... och den åt jag hos josefin rheborg som bjöd några tjejer hem till henne igår på middag. åt nästan ihjäl mig men det var det värt! hon fick en massa fina presenter också. jag, frida och amanda letade igenom fyra affärer för att hitta ett sånt där humanity-armband till henne - och till slut när vi egentligen gett upp hoppet - hittade vi ett :)


en av josefins bilder från igår på frida och amanda :) och en liten glimt av mig där till vänster...

vid typ 21-22 började alla 18-åringar tänka på att åka in till stan för att dra ut, så jag gick till chim istället som bor nära :) och det är verkligen dåligt att det inte går några nattbussar från skarpäng längre, men jag hann med sista bussen även fast man riskerar livet på isvägarna när man ska ta sig någonstans...

ballar av stål

eftersom den här bloggen är så pass känd som den faktiskt är fick jag hem lite biljetter till inspelningen av Ballar av stål idag! Så jag åkte dit med Jessica, Jennifer, Freja, Nicole och Josefin! Var dock en halvtimme försenat men det gick bra ändååå.
Man kände sig rätt fånig när man skulle spela in skratt-tagningar där man var tvungen att skratta helt utan anledning och kamerorna filmade... Men jag är ju en teatertalang så jag hade inga problem med det alls hehe

Efter inspelningen gick vi till Fältöversten, letade upp ett ställe och tänkte äta - men såklart fick jag fel mat (med skinka..) så jag var tvungen att svära på mitt liv att jag inte hade ätit av maten och då fick jag nytt. Sen bokstavligt talat rullade vi hem


från inspelningen! dom enda jag kände igen var david druid från Vakna med The Voice, André någonting... (den finska komikern) och Sofia Wiström eller vad hon heter (hon från Sofias änglar)


vafan det är redan lördag

jag vill inte spola tillbaka tiden så jag kan ha en vecka till med ledighet tack

om ungefär en timme ska jag möta amanda och frida w i täby centrum och så ska vi köpa present till josefin som fyllt 18! ikväll ska vi hem till henne och fira med middag :)

och pluggångesten sitter och skriker bredvid mig i sängen, försöker ignorera men det är svårt... men det löser sig. för det gör det nästan alltid :)

och eftersom jag inte pluggar och måste göra något annat så lägger jag upp två bilder hehe:


amanda, frida och lisa som jag får träffa ikväääll!


josefin!


man måste ju hitta på något att göra istället för att plugga

Lite namnbyte på ämnena jag läser nu hihihihi
snälla skjut mig jag gör allt istället för att plugga


Naturkunskap - Trolldryckskonst, örtlära

Religion - Trollformellära

Historia - Trolldomshistoria

Matte - Förvandlingskonst

Svenska - Forntida runskrift

Samhällskunskap - Mugglarstudier

Engelska - Talmagi

Idrott - Transferering

Kommunikation - Spådomskonst

Psykologi - Försvar mot svarkonster

bland det bästa jag sett



så jävla bra!!!!!! ååh helt fantastisk och satt och grät sista kvarten (alltså verkligen grät som ett litet barn...) men vet inte riktigt varför haha.. kanske för att allt hänt på riktigt och för att han är så bra och jag är rädd för blod och sånt... men jag var helt TAGEN så bra var den!!!
låter som en reklamfilm det här, men alla borde verkligen se den här filmen, bland världens bästa tror jag!

ska gå och låna hans bok på biblioteket också...


snyyygg


lizta

Lovar du att vara ärlig? kan jag väl
Du heter: josefine 
Smeknamn: bark, joss, jossan och så vidare 
Låt som när du är ledsen sörjer till: har många olika, re:stacks och I can feel a hot one till exempel <3
Beroende av: ööh inget konkret... men skulle vara tråkigt att leva utan kompisar och musik! 
Vad tror folk om dig: undrar jag med
Vad får du oftast komplimanger för: kanske att jag är snäll och glad.. jag vet inte 
Hur imponerar man på dig: få mig att skratta och att vara riktigt bra på nåt bara!
Brukar du skratta för dig själv: hahaha ja för ofta
Vad står det i ditt senast inkomna SMS: tänker jag inte skriva här..
Var bor du: täby
Äger du några converse: ja det gör jag
Är du allergisk mot något: njäe inget allvarligt iallafall
Hur svarar du i mobilen: "hallå!" eller "hej det är josefine".. lite beroende på vem det är som rigner
Antal timmar sömn inatt: runt 8-9 kanske?
Brukar du komma i tid: alltid!
När mår du bra: nästan alltid hihi, men bäst mår jag på sommaren...
Hur känner du dig nu: seg
Vem ringde du senast? mamma
Vem ringde dig senast? Ia
Vad saknar du: torquay, värmen, vissa stunder
Hade du en bra kväll igår: superbra!!
Favorit dryck på morgonen: vatten eller mjölk
Rakar du benen: ja...
När brukar du oftast gå och lägga dig: beror på skola/helg, men allt mellan 23 och framåt
Är du blyg: nej nästan aldrig
Sysslar du med någon idrott: dans?? 
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: vara undercover tjuvlyssnare
Är du nöjd med ditt liv: ja det är jag!
Är du bortskämd: vill inte gärna tro det
Vad gör du i morgon: vet inte riktigt än hehe
Vad längtar du till: rhodos!!!! och sommaren!!
Har du bra vänner och äkta vänskap: dom bästa! <3
Vad använder du för schampo: aussey. vad det nu är för intressant med det
Hur gammal är du: 17
Gröna eller röda äpplen: båda är goda..
Gillar du golf: verkligen inte
Vilken tid gick du upp idag: runt 10.30
Har du sovit i din egen säng inatt: jaa
Har du strumpor på dig nu: haha ja
Är det okej att gråta: klart det är
När grät du senast: kommer inte ihåg exakt, men typ när jag såg gulliga djur på tv tror jag? heehe
Vad skulle du göra om du vann en miljon: kaaanske spara, shoppa och en resa?
Bär du glasögon eller linser:
Har du piercing: 4 hål i öronen bara
Vill du gifta dig: ja när jag blir vuxen..
Vill du ha barn: jo någon gång!
Solar du ofta: på sommaren ja! vägrar sola solarium :(
Är du bra på att laga mat: haha jag kan men vill helst inte
Är du flygrädd: neee
Hur vig är du: alldeles för ovig för att ha dansat i fem år
Är du musikalisk: hmm kan inte spela nåt instrument eller sjunga.. men jag är bra på att lyssna och lära mig låtar hehe
Vad dricker du helst när du är törstig: vatten
Tror du på ett liv efter döden? nej jag tror inte det iallafall.. lite tråkigt kanske
Tycker du om sushi? jaa!!
Vad äter du helst när du ser på film: godis!
Är du morgon- eller kvällsmänniska: kvälls helt klart
Vilken ögonfärg har du: blå
Har du någon gång gråtit dig till sömns: jaa vem har inte det
Biter du på naglarna: nej
Senaste låt du hörde: Damien Rice – 9 Crimes ♥


halva lovet har redan passerat

åååh det går så snabbt så jag blir ju nästan rädd. inte alls redo för fredag imorgon, sen helg och sen tillbaks till skolan! har saker att plugga men som vanligt skjuter jag upp det till sista stund hehehe

moa och linnea har just varit i london och jag blir sååÅå sugen på att åka dit jag med! har varit där två gånger, men jag känner att det börjar bli dags igen...... får se vad som händer! snart är det ju påsklov! hihi









saknar ihjäl mig
alla dom här bilderna är tagna i london, men torquay var ändå världsbäst <3


var i skolan idag... på lovet

ja rubriken är sann. jag var i skolan. på lovet.

gick upp kl 6 för att hinna tvätta håret och platta det som är prio nr 1! jag hann preciiis innan jag begav mig till mitt kära åva vid 9-tiden för att spela in en film till ett engelskaprojekt. som tur var löste min grupp allt fast en gruppmedlem inte dök upp!

när vi var klara gick jag till täbbis och dödade lite tid med att köpa skor och två tröjor innan jag åkte till chimmis vid tyyyp kl 13! var asbra på fifa också kan jag passa på att inflika!! förlorade bara med 3-0 :)
innan jag åkte hem åt vi en lyxmiddag med makaroner och ägg (men han åt korv) och när jag var hemma vid 21 gick jag ut med lilla ralf-hunden som sen rymde iväg...


chims kisse dricker lite vatten ♥

RSS 2.0