städat





resultatet av typ 2 timmars städning tjohoooo! Ia och jag firar med donken och chips till middag :) och sen ska vi och mandrut kolla på Chims hockeymatch.
personlig påminnelse: kom ihåg att glömma bort att plugga matte och kemi

halloweeen

Skööön kväll igår, men orkar inte skriva en lång text om det så här kommer lite bilder istället (fast hade inte med min kamera dit bort och tog inga bilder med mobilen hehe):








kämparglöd

Första förmiddagen på höstlovet har spenderats med att städa mitt rum... Trodde nästan att alla kläder på soffan hade fastnat där, men med lite kämparglöd så gick det faktiskt, tro det eller ej :) Martina och Ia - bara för er skull! Ikväll ska vi på Halloweenfest haha, men är det bara jag som tror att "riktiga" halloween är om en vecka? Bilder kanske kommer sen men dom finns troligare på facebook isåfall hehe :)

På måndag ska jag ta spruta ååh läskigt buhu... MEN på tisdag bär det av till Köpenhaaamn!!


random halvfin bild från i påskas på åland


sista inlägget för idag

Får bli en kortis:
Heeeelt utpumpad efter dansen hahaha. Men det är väl skönt :))))

Taggaaa inför sista skoldagen imorgon innan lovat åhh <3


fy satan va äckligt

Sprang upp och gick ut i vårt iskalla uterum för att ta ett äpple. MMMMMM tänkte jag och tog en tugga - som smakade mjöligt och hur äckligt som helst... Äckliga äppeljävel. Kommer ha kvar smaken i munnen för evigt känns det som :( Det är i stunder som denna man ska ha lite godis hemma...


om ca 19 timmar får jag höstlov

Ä N T L I G E N. Skönaste känslan på lääänge var att komma hem idag och känna att jag inte behöver plugga till prov eller göra några läxor eller behöva känna mig (jätte)stressad. Det värsta är över känns det som, bara ett jobbigt prov i Kemi B kvar innan jul och så några grupparbeten, men det ska väl gå hihi. Om jag kommit såhär långt utan att gå under helt och hållet så klarar jag mig fram till jullovet <3

Det kändes faktiskt mot alla odds ändå ganska bra efter fysikprovet, kanske kan få G trots allt!!!

Och förresten har Jennifer lovat att komma tillbaka till denna otroligt framgångsrika blogg efter höstlovet. Eller något sånt. Tills vidare får ni väl stå ut...


musiktips till ia

Ryan Star! Gaaaal1 bra :) Ta i princip vilken låt som helst på Spotify... Men dom bästa (som jag tycker just nu) är Right Now, We Might Fall och Breathe hihi.


äter äckligt godis bara för att fördriva tiden



<3

jag hatar dig, fysik

Nununununu behöver jag ha lov. Mer än någonsin. ORKAR INTE FYSIKPROV IMORGON och inte heller naturkunskapsprov.
Främst fysikprovet kan ju bara ta sig. Så jävla tråkigt och så jävla svårt. Vad hände egentligen? I nian gick jag ut med ett välförtjänt VG i fysik och nu fattar jag ungefär ingenting dividerat med 100000. Äckliga fysikbok som ligger där och förstör mitt liv.
Det knäppaste är att jag försöker ju förstå precis lika mycket som alla andra men det går bara inte, så VAD är felet??? Vill ju ogärna tro att det bara beror på att jag är korkad och dum... Fast egentligen, jag känner mig helt normal som inte förstår. Jag förstår inte hur man kan förstå... Bara en massa ruttna formler som någon ful gubbe kom på och jag har ingen som helst nytta av det där i mitt liv. ELLER kanske kommer gravitationen att gå sönder och vem vet, dom kanske ringer just mig och ber mig laga den? Eller så av en slump så slutar friktionen att verka? Nej jag tror inte det. Så fysik; snälla låt mig vara i fred :)

Imorgon ska jag gå till skolan och skriva det där provet och sitta kvar tills tiden är slut bara så hon ska förstå att jag faktiskt försökt. Efter lektionen ska såklart alla fråga mig vad jag fick på fråga 3 eller 7 och jag kommer säga att jag inte kommer ihåg och sen kommer jag behöva lyssna på alla andra som är ledsna för att dom fick ett fel TROR dom medans jag sitter där och glor. Hela dagen blir förstörd men på fredag har jag kanske förhoppningsvis glömt bort provet och kan gå vidare. För då är det lov. Tack och hej. /josefine

blablabla

Superbra heeelg!

Är det bara jag som ger upp alla läxor när man får för mycket...? Vet inte var man ska börja och allt blir så jobbigt bara! Skiiit. MEN snart är det höstlov! Längtar ihjäl mig :)))

Och nu kom Karro ner och sa att vi får tacos till middag, så LITE bra händer idag iallafall hihi!


ful jag och fin lisii :)


äntligeeen

Nu har jag äntligen fått min nya mobil hihihiiiii :)



välförtjänat <3


höstlovet är räddat

ÅHH VILL HA HÖSTLOV MER ÄN NÅGONSIN NUUU!!!!
Jag och Freja åker till hennes kusin i Köpenhamn tisdag - lördag eftermiddag! Wiiiiieee hihihihi bästa bästa bästa!

Biljetterna är bokade och nu är det 2 veckor kvar tills vi sitter på planet dit! Sjuuuukt naaaajs!


första bästa bild från google


inte att rekommendera

Hörde ett hemskt rykte idag på MSN Startsidan om att SMHI varnar för snö.... Faannnn buhuhuhu :(

Nu till saken: I love you Phillip Morris var en dålig film sååå kolla inte på den. Bara ett litet tips :)


skräpfilm


bara för att ia vill ha fler inlägg!

Kom just hem från dansii och är piggare nu än när jag åkte dit, knäpppppt? Är hur som helst superglad för att jag inte har några jobbiga prov/läxor/labbrapporter att plugga sååå nu kan jag andas lite :) Iallafall en dag av alla dagar som man går i skolan.

Just det, har fått något knäppt SIM-kort från Telia.. Men jag vet inte om det är till min iPhone?? Annars har jag ingen aning om vad det är för något, men jag lär ju förhoppningsvis märka. Förr eller senare.

OCH en personlig hälsning till Nina och Ia (och Clara), glöm inte att starta era bloggar!!

uppäten...

...av skolan :) älskar plugg <3<3<3 älskar prov <3<3<3 älskar att läraren inte riktigt fattar vad han snackar om <3<3<3

finns inget stopp för hur fantastiskt rolig en labb kan vara heller, men bara den inkluderar en stark lampa så ögonen svider och lite linser med olika styrkor så kan jag fan roa mig själv i flera timmar! lyckos mig :):):):)

moa gillar

ska snart kolla på innebandymatch hihi


varmt och skönt

Åhhh varför ska det vara så kallt och varför ska jag ha något fel så att jag alltid är kall eller fryser?? Inte så skönt när det är minusgrader ute.... Och nej jag skojar inte, busschauffören hem från Amanda sa att det var -2 grader ute buhuhuu :(
Jag hade precis glömt hur jobbigt det är med vinter och kallt och blåsigt och nu kommer allt tillbaka hundra gånger värre än vad jag kommer ihåg att det var.


Nu lite kul om vad jag ska göra imorgon:
kolla på två matcher
plugga rättskunskap
städa rummet


jävla sverigeväder



DET ÄR JU HÄR JAG SKA VARA men den 21a december åker jag!!

mysiii

Vill inte ens prata om matteprovet buhuhu så vi hoppar över skoldagen igår... men på kvällen var jag med Marcus och Ia, supermysiiis :)

Och idag har jag gjort ett halvhjärtat försök till att städa, det vill säga plocka upp alla kläder från golvet/soffan/stolen/sängen osv. Ungefääär 45% ligger där det ska ligga skulle jag vilja säga hehe. MEN sen var jag en snäll dotter som hängde upp tvätten! I utbyte mot att få skjuts till Amanda dit jag och Ia ska senare visserligen :)


hahaha bästa Ia ska ut och åka moooppeee


jag och fina mandriiiiis hihiii (och moas hund!)

recept på en perfekt dag:

- Kom till skolan i det håret du inte gillar
- Sov 5 timmar
- Läs rättskunskap direkt efter att du vaknat
- Frys ihjäl på vägen till bussen
- Gå till skolan och bara vänta på alla kommentarer om håret du inte gillar
- Ha matteprov

trasselhåret vill inte riktigt

Gick upp 5.40 för att tvätta håret hahahaha... :( Mina ögon svider fortfarande för att jag är så sjukligt trött.. Men men vad gör man inte för älskade moviestar Nina? Sååå lockigt hår idag som överrenskommet.
Däremot så ser fågelboet inte riiiktigt ut som jag hade velat idag (om man tänker i lock-vägar), ser helt sjukt ut verkligen. Plattången ligger därför säkert nedpackad i min väska och bara vääntar på att få användas :)
Om jag har tur så är alla andra klasser på ÅVA ute på studiebesök eller lediga eller något, finns ju faktiskt en liten chans?? hehe.

Har ätit supergod frukost som bestod av Twix och vatten, men känner mig ändå lika trött så det där med sockerkickar är ju bara en myt.....


första skoldagen den här veckan gick ju bra

Höll på att smitta ner hela skolan med vad jag nu var för sjuk kändes det som.. var täppt i näsan och hostig och det blev ju inte direkt bättre när jag var med på idrotten som var SIMNING. Skönt att av all idrott i hela världen så har vi simning just när jag blivit "frisk" (var inte frisk alls, men vad gör man inte för kära skolan?) :)
Meen annars var jag ju gaanska duktig på vattenbasket måste jag säga (ingen ironi)!
Däremot var det inte överdrivet roligt att åka hem på bussen ensam utan smink och halvtorrt/halvlockigt hår :(

MEN imorgon är det lockig-dag i skolan har jag och Nina bestämt, däremot har jag plattången i väskan utifall att hehe.


skolfotot är här

buhuhuhuhuhuhuhuuhuuhuhuhhuuh

värre än vad jag kom ihåg

ambitiöst

Har just suttit i min säng och räknat ett halvt mattepapper, älskar logaritmer måste jag bara säga :) roligare finns ju bara inte.............

Imorgon ska ska skaaa jag till skolan, känns som att jag missat ALLT viktigt + att det är ju halvkul att bara sitta hemma och vänta på bättre tider, såå trots att jag kanske svimmar i trapporna på ÅVA så tar jag risken.


skitful bild men jag har inga finare tyvääärr


jag som aldrig blir sjuk....

MEN MAN SKA ALDRIG SÄGA ALDRIG......

Haaaatar verkligen att vara sjuk.
SAKNAR nästan skolan buhuhu... Men hur sjuk jag än är så kan jag inte gå i skolan för jag kan knappt gå uppför trappan här hemma, såå hur ska jag då orka gå uppför alla 120 stycken som finns på ÅVA...? Och att tänka på matte och fysik är omöjligt när jag precis kommer ihåg mitt lösenord till datorn... Satsar på att komma till skolan igen på torsdag :(


träsktrollet

Har fått höra att ÅVAs skolkatalog börjat komma. Okul eftersom jag blev extra jätteful i år... Kommer verkligen INTE att rama in den bilden utan den ska allra längst ner i lådan full med gamla skolfoton och så hoppas jag att jag aldrig behöver se kortet igen. NÅGONSIN.


alla ni som beställt katalogen: här kommer en liten sneak peek på fotot!

svararååå

jag HATAR när hemtelefonen ringer - och ingen svarar. alla i min familj tänker "det är inte till mig" med den enda skillnaden att det aldrig är till mig. VEM ringer till hemtelefonen??? vad har man en mobil till? bara en grej att tänka på familjen bark. enda gången jag svarar är när jag är enda personen hemma och måste säga "nej tyvärr han/hon är inte hemma just nu".

kom annars hem från syv för ungefär en timme sen och vi bestämde att jag (och nina tack gud att jag slipper gå själv) ska gå på fältbiologi i sommar (i fyra dagar?), och sen har jag 100 poäng att välja i princip vad jag vill för. TROR jag ska välja engelska C? eller nåt. vi får se. slapp skoltidningen iallafall hihihi

det brinner i halsen

Hatar att vara sjuk... MEN ska ändå kämpa mig iväg till skolan imorgon (fast kanske bara på kemin och matten)... missar man en dag på älskade Naturprogrammet så missar man hundra genomgångar och så får man ännu mer ig på proven </3 men jag måste också till SYV:en och snacka om att välja bort fysik B, skön att slippa deeet :) fast egentligen borde jag inte klaga, har valt natur två gånger och jag hade en chans att slippa hehe..
känner mig överkörd och mosad och jag vill bara att det ska bli natt så jag får sova... skönt.

och så en bra grej: om 3-4 veckor kommer min iPhone 4 som mamma beställde, wiiieeeee hihi!


You miss 100% of the shots you don't take


RSS 2.0