vad är tisdagarna utan desperate housewives?

SÄMST att det inte går något avsnitt idag, tisdagen känns inte densamma...

Var i skolan på en lektion + lunchen idag och sen blev jag snurrig och kände mig överkörd så åkte hem och sov i tre timmar eller nåt. TROR jag är frisk nu?? Går till skolan imorgon och provar iallafall.
Och just det imorgon är det första december = chokladkalendern invigs!!

På torsdag får jag ett ja eller nej på riktigt hoppas hoppas hoppas!

ont i magen

...har snart ätit ihjäl mig på vindruvor.



ska spela oven break nu tjarrå


sjuker

Har tappat rösten och kan bara viska, låter som en orm eller något. Lite obehagligt... Har spenderat morgonen med att kolla på Tyra Show och sen Top Model och nu var tanken att jag skulle göra klart en powerpoint till skolan.......... kul.

Hatar att skriva i den här bloggen när ingenting roligt händer :)



Hug A Gamer-Day idag, glöm inte!


hela sverige stannar när sl sköter trafiken

Alltså är det bara jag eller blir dom värre och värre med sina förseningar och inkompetenta förare? Nu är jag sjuk och har hur mycket skola som helst, bra timing :):) Kommer snart tappa rösten vilket passar utmääärkt eftersom jag har redovisning på tisdag..

Jajaja första advent idag, och det är ju kul. Passade på att äta upp den sista lussebullen också hihi.


hej hej hej ia

Hoppas att du gymmar eller cyklar eller något medans du läser det här, för det är det som är meningen!
Vi har fortfarande inte gjort vår lista om du kommer ihåg? Besviken på oss... Alltså jag har verkligen ingenting att skriva..... Skulle ju kunna gnälla om något men har faktiskt inget att säga :) bara att jag går och lägger mig preciiis när jag vill. träna på nu gullii :)

/red red rose


fortsätt cykla diablo

Anyone can make you smile or cry, but it takes someone special to make you smile when you already have tears in your eyes

Skulle bara säga att jag har världens bästa kompisar hihi!

....överflödigt att lägga upp bilder när ni vet vilka ni är :)

men nu ska jag kolla på tv för en i min klass är med på efterlyst!!

////////josefine


godnatt nu ska jag läsa min engelskabok. wihoooo


förlåt bloggis

Det här med ironi kan ju bli lite tjatigt. Ska sluta med det!

Önskar att det var jullov och att jag satt i Thailand... Eller att alla läxor, prov och projekt var borta. Fast allra helst vill jag känna mig lite smart och veta att jag faktiskt förstår något, det hade varit rätt kul som omväxling.
Nu ska jag titta på pensionärsjävlar hej svejs.


övergödning och snö och fysik och matte

Dom fyra slåss just nu om förstaplatsen på mina favoritsaker!! Får ju bara inte nog av älskade labbrapport + projekt + powerpoint + muntlig redovisning om det jag är som allra, allra mest intresserad av - övergödning!

Och snö är sådär fantastiskt kallt, slaskigt och jobbigt som bara just snö kan vara :) en fröjd att ta på sig jacka, mössa, halsduk, vantar, tjocktröja, sockor och tjocka skor innan man ska gå ut måste jag säga! mer vinter åt sverige <3 <3 <3

Sen har vi fysik som helt klart ligger och slåss i toppen! Behöver jag ens motivera varför detta intressanta, roliga, underhållande ämne retar smilbanden? :) nej jag tvivlar, det känns överflödigt! längtar till kursprovet och experimentiella provet, får ju då äntligen visa att jag greppat totalt!!

Sist men absolut inte minst har vi matte. VAD skulle jag ta mig till om jag inte fick sitta ner i min ensamhet och räkna några tal om derivatans funktion? Eller derivera uppgifter tills pennan brinner? Jag skulle helt enkelt känna mig lite mindre som människa om jag inte tog några timmar av mitt liv och räknade ut vad f'(x) är när prim av h går mot 0.
glöm inte: KUNSKAP ÄR MAKT! <3 <3 <3 <3


..................... snälla någon. hjälp mig. innan det är för sent.


riktigt god mat på åva!!! stort +!!!


20 min kvaaar...

...sen åker jag och min älskade nilsifer till solen!!! Solkrämen, bikinin och solglajjorna är packade och om ca 4-5 timmar är vi i tropiska Bollnäs :) Kommer hem på söndag, kan bli lite torrt på givande blogginlägg tills dess. synd...





sommar i bollnäs för två år sedan!

dags för något bra kanske

Harry Potter var faktiskt bra TROTS att jag läst böckerna och egentligen brukar tycka filmerna är ungefär en hundradel så bra! Och jaa visst dom missar mycket, men vad förväntar man sig..? Jaja rekommenderar alla att se den hihi!

Och igår var jag hos tandläkaren i en välspenderad timme (nästan 1½). Asjobbigt och jag blev trött i käkarna och hade ungefär fem saker i munnen samtidigt och ögonen sved av den starka lampan... Fast ska inte klaga, det var värt det! Nu har jag en helt okej fin tand och är myyyckeeet mer nöjd! Kan le igen utan att skämmas :)
Dom fick ta bort den förra plasttanden och ersätta den med en ny i två olika färger och slipa och hålla på, verkar asjobbigt att vara tandläkare? Om man nu inte är en pajas och limmar ihop framtänder på folk och lämnar lim över hela tanden som den förra gjorde då vill säga. OOOCH gluggen är borta!!! :)


jessicas kommentar innan hon tog bilden:
"var bara er själva" aa visst :)))

Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life.

Om ingenting känns rätt vad gör man då???? Har så mycket att tänka på och bestämmam och det känns inte bra när jag inte vet vad jag vill. Jag har verkligen ingen aning. Brukar man inte ha en liten aning? Och bara fråga om andras åsikter för att få sin egen bekräftad? Jag har ingen som helst aning just nu och det är läskigt för tänk om jag gör fel? Jag önskar att jag kunde se in i framtiden. Eller att jag kunde veta vad som är rätt och bestämma mig.
Förlåt för att jag skriver en massa oförståeligt babbel men ibland är det skönt faktiskt.

Ska bli sköööönT att åka iväg till Bollnäs med världens bästa Jennifer i helgen <3 Jag älskar dig!


There comes a point in your life when you realize who really matters,
who never did, and who always will.
<3

ganska bra dag ändå

Fast jag var iskall, stel, behövde knipsa upp mitt lås, ramlade två gånger i trapporna och min tand kändes ful så var det ändå en heeelt okej måndag:

- fick tillbaka kemi b-proven och jag hade bara en grej jag skulle räkna om (fast ska komplettera för VG på torsdag)
- fick choklad av marcus för att han lånat en mobil!
- fick tandläkartid hos någon som ska fixa tanden på måndag, men sen blev den flyttad till i övermorgon istället!
- Ia och jag har kollat på dansklasser vi ska börja i :)

hihihiii och jag har varit SÅ HIMLA duktig att jag redan gjort kemiuppgiften så nu har jag inga mer läxor att göra... eller???

gjort en spellista med 9 svenska låtar, asbraAa: mycket att säga


random gammal bild /JOSIN

plast...

...är ju kul att ha i munnen. känns ungefär allt som en riktig tand inte känns som. JAG DÖR va det här är fult, men jag ska till en annan tandläkare i veckan.. förhoppningsvis. känns som att jag kommer bli en såndär person som tvingas till återbesök en gång i månaden... och jag som hatar att vara hos tandläkaren.

MEN MEN.. blanketten om att välja bort fysik B ligger bredvid mig på skrivbordet och sprider lite lugn :) samma med harry potter-biljetterna som ligger framför mig! inte långt kvar nu hihi <3

och Ia även fast jag var jätteledsen när du ringde så blev jag jätteglad för att du ringde, finis!


snygging-kompisen :) /jossiiii


fyfan

tänker aldrig mer le, har aldrig sett såhär ful ut i hela mitt liv. sämsta tandläkaren jag träffat alla kategorier....... kul lördag

hälsar josefine

blääää

varför väljer man inte bara rätt från början? :)))

möööhh

Raderade precis ett f1 långt inlägg som jag insåg fick mig att framstå som en fullkomlig idiot satteee. tja


Passade även på att ta lite egopics idag när jag ändå hade lite tid över. Känner att läsarna behöver lite mer än bara fula oseriösa bilder på mig och josinils.

Dagens facelook


Mamma ville också va med tihihihi §§§§


Gick till en stylist innan skolan som fixade till mitt hår, tog typ 3 timmar f1 jobbigt.. men kolla resultatet, SÅ värt!


HAHAHHAHA okej nu orkar jag inte mer vaFAN är nu detta?? Jag vet att det är jag och att jag håller i en banan(<3) men resten fattar jag inte riktigt.. 2004, då gick man väl i fyran haha?

AJA såhär går det när jag försöker skriva ett seriöst inlägg, går bara inte
/jenzor


hej


tandis

Tjeee, storbloggaren här och sh!t vad min dag har bjudit på många härligheter!! Det efterlängtade tandläkarbesöket ägde rum klockan 10:35 dagen till ära. Lolenygirl93 åkte dit helt själv, satte sig i den hemtrevliga stolen som började röra sig bakåt... och stannade inte fören jag låg ungefär upp-och-ner eftersom att det var några tänder det övre käkpartiet som skulle borras och ha sig MYS <3

Min lillebrors dag har bestått av att skratta åt sin stackars förlamade, skeva, storasyster som inte har någon känsel i halva munnen. Finns film på när jag försöker dricka mjölk och ca 78% inte vill stanna kvar i munnen.

NU SKA JAG KRATTA LÖV TJA!


Bild från den sjuka filmen vi såg igår; Scott Pilgrim vs. the world


godmorgon

SNART (eller tja okej 13.30) bär det av till Köpenhamn med flyget! Hemma på lördag vid lunchtid någon gång tror jag :)

Tills vidare har ni ju storbloggaren Jennifer som tar hand om er (k) vill inte se (ännu fler) äckliga bilder på mig sen tack nisse :)

hon är TILLBAKA

TJA HEJ HOLA hello bloggn<3
Nu är det välförtjänta lovet äntligen här yesyesyes det tackar vi gudarna för och jag hade tänkt börja blogga igen, saknat det lite fakteezkt..
Fast fml fick precis ett sms och blev helt jätteglad "vem smsar lilla jennifer en dag som denna?!??? :D:DD::D:D" -typ så.

"FTV
Folktandvården Täby vill påminna om tiden tisdag 02 november kl 10:35. Välkommen!"

Men det är rätt skönt att borra ju!!!1

tjamän /jeni

RSS 2.0