gotta get down...

Alla tänker samma sak och det är ÄNTLIGEN FREDAG! :)))
Så skööönt att slippa skolan för några dagar, även om det är prov på måndag.. Enda gången man kommer undan helt och hållet är på sommarlovet, annars verkar lärarna se det som ett utmärkt tillfälle att ge en lite extrauppgifter över lovet?

Ikväll ska jag och min gamla klass till Pontus! Superkuuul :):) och imorgon är det valborg och då ska jag till Ia och äta middag!

Tumblr_lj0rnjcdfs1qd6vq8_large


***


sol

Sitter ute i solen med musik och älskar vädret och att det är fredag imorgon! Min hund har varit superduktig och inte sprungit bort en enda gång på flera timmar fast hon fått gå helt lös, framsteg för min lilla ruffa (som ligger och sover under solstolen) :):)

har just skickat in novellen vi skulle ha gjort i svenskan också, och pluggat lite kommunikation till provet imorgon! känns lite bra det med faktiskt hihiii


bloggen känns väl SÅDÄR rolig just nu kanske. tror inte det kommer bli bättre heller...

fyfan va gulligt jag smälter <3



ååååhhh ragnar visade mig den här! världens sötaste åååhh vill ha en!!! hihi :):)

några bilder från lovet


jag och fredrik uppe på hans lägenhetstack bad aaasss


johan, ragnar och oscar på taket (men inte högst upp hehe)


frida hemma hos stephanie på grillkväll med några från klassen!


jessica och freja myseeer


ia kastade sedan seven-elevens pizza, dög inte ens som 03:00-mat


victor posar bra i väntan på nattbussen


hahahahaha söta


...och vissa gillar friday-låten

sista lovdagen

nej det blev ingen sammanfattning från dom sista dagarna, försök att överleva. försök.....

igår hade jag världens mysigaste kväll med freja och jessica! gjorde middag och åt och åt och åt och jag är fortfarande inte hungrig... men himla fina tjejer iallafall!!
vi kollade också på en läskig film som heter Devil (svenskaläraren tipsade mig om denna), och sen var det GANSKA läskigt att sova ska jag säga.
Alla som varit i mitt rum vet ju att det är en jätteläskig, mörk korridor utanför, och herregud vad jag såg mördar-tanten överallt... SPRANG in på toaletten och har nog aldrig tagit bort sminket så fort i hela mitt 17-åriga liv, hjälp.

Idag cyklade jag till täby centrum med Jennifer som jag inte träffat på.. jättelänge (i vår värld) och som för övrigt inte uppdaterat bloggen på flera evigheter!
Vi hängde på låset (bokstavligt talat) och gick runt i ungefär fyra timmar med en paus när vi satte oss ute i soooleeen!
Kom hem med två klänningar, ett par skor, hårinpackning, nagellack, bikiniöverdel och... hmm inget mer tror jag... JO ett par jeans!

älskar mitt liv just nu hiihihiihihi


hahahahaha freja du är för söööt

det känns bra nuuu



But you know the summer always brought it,
That wild and reckless breeze.
And in the backseat, we're just trying to find some room for our knees,
And in the backseat, we're just trying to find some room to breathe


haft ett superlov och ikväll blir det bara bättre, för jag ska vara med några av mina bästa tjejer och äta middag!
hinner inte skriva mer än såhär (tog en jävla tid att fixa med youtube-länken ovan), jessi är på väg hit och sen ska vi gå och handla!
ni kanske får en uppdatering om igår senare... :)):):):))):):)

hörs sen älskade bloggläsareeeeeeeeee!!!

tagga åland.......

JARRÅÅÅÅÅÅÅ FAN VA KUL SKA TILL ÅLAND IMORGON MED FÖRSTA FÄRJAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!




...........tar tillfället i akt och tänkte plugga där. och nu ska jag sätta alla mina spotifylistor på offline-mode på bärbara datorn och kanske ladda ner filmer. ses på lördag älsklingar <3<3<33<3<3<33<3<<3<<33

zinkensdamm tur och retur och en massa namn

igår var jag hemma hos fredrik och tanken var att vi skulle plugga matte, meeen slutade i princip med att vi gjorde tre tal och halvtaskiga chokladpannkakor (bild finns men ska inte visas) heheee!

kom hem runt 18.30 för att hämta lite saker och sen direkt till Ia! planen var att vi två och sju andra skulle till zinkensdamm och grilla, men det blev i slutändan vi, fredrik, ragnar, johan och amanda, men lika mysigt för det!

på väg hem så var jag och ia tvugna att vänta i mörby i 45 min på bussjäveln :):):):) men så ringde jag victor och han sa att han och några var på väg till mörby, så istället för att åka hem åkte vi med honom, markus, patrik, linus och jonathan tillbaka till zinkensdamm!
kom hem till ia.. sent.. sov där, och gick sen hem från min bästa ia i solen! hihi nu är sverige faktiskt bra, även fast kvällarna skulle behöva bli ca 15 grader varmare!


dagarna flyter ihop

lovet bara flyger förbi jättefort och känns som att huuur mycket man än gör så finns det alltid hundra saker till man skulle vilja hinna med............... :):):)

i förrgår var jag och några från klassen hos stephanie och grillade som var jättetrevligt :):) sen åkte jag och tove till mörtsjön, som luktade träsk mer eller mindre, och hängde lite med oscar, gustav, oskar, marcus och johan och några ett tag! slutade med att jag och gustav fick gå hem själva efter att ha städat halva skogen i princip...


ser ut som att vi försökte anlägga en skogsbrand på den här bilden, men elden var 99% av tiden mest lite glödande pinnar... som jag fick samla ihop...


***


I am so homesick now for someone that I never knew



superbra dag igår som slutade på café 60 och med visdomsord från killarna vid bordet bredvid!

idag ska jag nog släpa med mig karro för att köpa ketchup och senap och hårinpackning (för dom har väl det där också?)! ketchup och senap är till ikväll när jag ska grilla med några från klassen + mandriis! sooom jag saknar henne hihi! :):)


känner egentligen inte alls för att blogga

hej bloggis,
vill egentligen inte skriva här just precis nu men det var ju några dagar sen så jag offrar mig!

har haft en skön helg såhär långt och imorgon börjar lovet officiellt! var hos fredrik med chim i fredags och kollade på the town, filmvalet ledde till en besviken fredrik som saknade våld (?????) :)

i lördags gick jag upp JÄTTEtidigt (hehe 9) i förhållande till när jag somnade, för att gå på en sån där astråkig handledarkurs för att ta körkort.. höll på att somna, så proppade i mig kakor... hem i en halvtimme och sen till stan med chim, och så hem nån timme för att äta, och sen tillbaka till stan för att kolla på bio med ia! vi såg water for elephants och herremingud va bra den var! tusen gånger bättre än vad jag trodde!!! och robert pattinson växte verkligen i mina ögon <3

nu kom jag just hem från världens mysigaste picknick med mina tjejjor (minus freja och jennifer)! ni är bäst det vet ni, kunde inte bett om bättre vänner hihi


imorgon får vi looov

sjukt skööööönt och välförtjänat (eller?)!!

började dagen med ett 10 min långt utvecklingssamtal som jag, vuxet nog, gick själv på. fanns inte så mycket att säga om mig bara, som sagt mönsterelev!
när fredrik haft sitt så var vi lediga resten av dagen och gick till täbbis och åt med chim, och sen hem till victor för att fixa med vår reklamfilm till svenskan, effektiva måste jag säga :))

kom just hem från jennifer som hade födelsedagsmiddag och nu känns det inte som att jag vill äta på hela månaden... nej okej. jag ljög. typ hela helgen...

nu har jag en novell att skriva, men sen ska jag sova och gå till skolan (...) och sen mina kära bloggläsare, är det L O V!!!!!!

Tumblr_lic89zr8b01qgpkcvo1_500_large


grattis världens bästa vän








grattis på 18-års dagen!!!!!
i mina ögon kommer du dock alltid vara den mindre av oss två :)

(k) (JJ) NNILS (putt) (bil2)

tio tusen meter upp i luften ser jag allt så braaaa

min snällis mami kom hem idag med jordgubbar tjihoooo! pluspoäng helt klart.
sitter just nu och klurar lite på hur jag ska lyckas prata i tre minuter på engelskan imorgon, men det löser sig! jag är ju en riktig mönsterelev :)

hmm vad mer?????? inget tror jag. förutom att jag tappade ett pommes frites innanför tröjan på burger king när det var som mest folk där. slut.


63 dagar till sommarlovet
74 dagar till rhodos
128 dagar till milano
288 dagar tills jag fyller 18. det är nära nu!!!!!!


kääär



And my head told my heart
"Let love grow"
But my heart told my head
"This time no"

And if your strife strikes at your sleep
Remember spring swaps snow for leaves
You'll be happy and wholesome again
When the city clears and sun ascends

plugggg

jag har just skrivit lite på arbetet om diskrimineringslagen och mailat till johanna som just nu sitter och krigar ihop en powerpoint! ska till skolan tidigare imorgon också för att gå igenom allt, ambitiösa!!

oooch någonstans nu nu är det väl dags att börja komma på en engelskaberättelse jag kan prata om... någon som har en bra? alltså, det ska vara en berättelse som redan finns (bok, film, tv-serie...), och jag ska byta ut huvudpersonen mot jag-form! ååh svårt svårt svårt att komma på nåt bra... kanske ska köra på harry potter? hehehehe


känns faktiskt bra att vara lite effektiv för en gångs skull! tar tillbaka det jag skrev i inlägget innan om att jag är sämst... känns inte så nu iallafall hihiiii

20090404144608


bra låt iallefall



ååååååååh
bra låt
ibland är jag sämst
vill ha lov nu
skönt med en blogg där man får skriva osammanhängande ibland


ååååh

eftermiddag

söndag eftermiddag. så deprimerande.

är hur trött som heeelst efter nattens brist på sömn, hade visst ställt väckarklockan? så jag vaknade vid 10 (6-7 timmars sömn woohooo.........) och vid 14-tiden mötte jag upp ewe i täbbis!

nu har jag just fått hela min sommar klar för mig, och det känns bra! trodde jag skulle behöva vara på åland mer men jag är där alldeles lagom sååå det känns bra iallafall hihiiii :)


pratade just med ia i telefon, men det spårade så vi la på... överväger att sova en stund nu innan middagen för att sedan komma tillbaka med full kraft och skriva på alla helvetes skolprojekt tills fingarna blöder.


stämmer



hiehohoeoheohohe


Good things come to those who smile


bra tjej <3
precis såhär ser jag oss om 10 år ia!
precis som det är just nu
...fast med jobb och hus och pengar...


gårdagen (fredag..)

tänkte göra det lite roligare för er bloggläsare genom att lägga upp bilder på min kära fredag, istället för att skriva en lång och tråkig text (fast lite text blir det ändå):


 
vi hade håltimme i typ.. två timmar? så jag, fredrik och victor åkte hem till victor och gjorde pannkakor, sen blev det bara så att vi inte åkte tillbaka och lyssnade på någon som pratade om en indisk skola...

seeen drog jag och ia till täby centrum och köpte lite saker och åt middag innan vi tog tåget hem till henne!

   
på kvällen åkte jag och ia till simon i min klass med många andra från klassen, ragnar var också där och glänste med sina piano skillz + tränade lite i simons källare heheeee :)

 
kvällen slutade med mycket tågåkande och att jag, ia, ragnar, fredrik och victor åkte hem till fredrik i stan! kom hem runt halv 4 och somnade direkt, men var värre för ia som skulle upp tre timmar senare hehe OUPS :))


och shit va lång tid det här inlägget tog ///josssssi


bäst



En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill

en dag som alla andra bara

Tumblr_lj9gvwzwcm1qd3m7to1_400_large

beskrivande bild
blev nästan kidnappad av en finsk alkis igår på bussen på grund av mitt enligt honom "nordiska utseende", tack tack fylloooo

ska gå och tvätta håret nu
och göra lite läxor och sånt där annat tråkigt kanske....

fredag imorgon = glad!!!


stödläraren



hmmmm visst var det jag som satte mvg på nationella i fysik a? hahahaha taskigt freja.. rakt i ansiktet på mig.
har annars fått privilegiet att hjälpa en förvirrad själ (Fredrik) på mattelektionerna, och idag var vi fantastiskt duktiga måste jag få säga hihihiii

sommarjobb fixat

mamma kom hem idag och sa att jag får jobba på hennes jobb i sommar! är däremot i slutet på sommaren och inte så länge (8-18 augusti), men det duger som första jobb hehe!

kommer nog mest få kopiera papper och sånt där... men det klarar jag galant!!


kan verkligen se det framför mig <3

veckans störning

veckans störning går idag till sånt där.. headset man har till mobilen? så man ska slippa hålla i den medans man pratar, ni vet? det ser inte okej ut, det ser bara ut som att man går och pratar för sig själv ju...
jag lovar här med mig själv att inte bli en sån som går runt med headset, amen.


blodproverna äntligen över

iallafall så hoppas jag det! hoppashoppashoppas. får ju panik bara jag går in på vårdcentralen, även om jag veeeet att dom bara vill hjälpa mig....

dagen började iallafall med just det, blodprov alltså, och först när hon stoppade in nålen i min arm så sa hon att jag måste slappna av eftersom det inte kom något blod "jag är inne i kärlet men..." HAHA alltså!?? som att jag inte redan hade panik..
slutade hur som helst med att dom fyllde 2 vanliga rör och ett stort, och med att dom gav mig vatten och sa åt mig att sitta ner ett tag innan jag och Ia (som var en ängel och följde med mig) skulle gå därifrån. jag såg alltså HELT stabil ut med andra ord.

sitter i min säng och har just ätit jordgubbar och choklad, det förtjänade jag faktiskt.
bra citat av fredrik: i medgång förtjänar jag det, i motgång behöver jag det!

töm mig baraaaa



alltså helvete...... sprut -och nålrädd som jag är måste jag tillbaka dit imorgon IGEN... snälla någon varför just jag? tack och lov då för att jag har en sån supervän som Ia som offrar halva sin lunch för att komma med mig och ta hand om mig.... <3<3 hade inte gått om jag var tvungen att gå själv!!

jo, var nämligen och lämnade blodprov idag, men jag är ännu mer traumatiserad än innan...
först kollade dom båda armarna (det gör dom alltid på mig), men bestämde sig för höger. hon stoppar in nålen i mitt stackars armveck men OJ DÅ det gick visst inte FAST hon hade barnnålen (tunna blodkärl som jag har :(((). slutar med att hon får sticka mig i fingret och krama fram blod i tio minuter i fyra små rör, underbart.

bloggtorka...

oj oj oj kära blogg + 10 000 läsare, förlåt för det lilla uppehållet med bloggen! (visserligen bara över helgen...) har haft fuuullt upp så har helt enkelt inte brytt mig/orkat/hunnit/kommit ihåg att skriva hehe :)

en snabb genomgång om vad som hänt sen senast:
fredag: åkte med jennifer och nicole till café 60, myysiiis
lördag: var med chim, promenad till ia med fredrik, middag + bio i stan med ia, sov över hos ia
söndag: fick åka med dödstaxi ia (hon övningskörde, skoja bara hon va bra hehe) till täby centrum, fika med elin, hem 20 min och sen till stan med ia och erika och fika, sen middag med med dom två + måns och oscar

PJUUH som ni ser, ingen tid över för er bloggläsare. synd!

här kommer två bilder från helgen också:


trött chimmis som somnade i min soffis


visdom vi lärde oss från bion! (no strings attached)

april april



dagen började med ett hemskt sms från den här snorisen, där det stod att hon varit på akuten hela natten för hon hade en tumör, alltså herregud vad rädd jag blev (lättlurad som jag är + jag hade glömt att det var första april idag)! satt och mådde dåligt halva första lektionen innan erika kommer in i klassrummet och jag stirrar på henne och tänker "vafan?", tillbaka får jag ett "APRIL APRIL", och sen började jag gråta...
blev lite för mycket känslor på en gång! hehe... april april håll käften den som lurar mig igen blir det synd om!!!

äntligen fredag

förutom fredag (höjdpunkten på veckan) var det hockeymatch mellan åva och tibble idag! var en suuuperdupermatch, iallafall för åva som vann med 6-3! och chimmis var så duktig SÅ, tre mållägen och en assist :))

efter den spännande matchen så gick jag till doktorn (igen) och fick svar på blodproverna jag lämnade förra gången, allt såg bra ut men jag måste lämna ett till blodprov och ett muskelprov (hjälp??), så ska dit på måndag igen. på tisdag får jag ha mobilen med mig överallt för då ska dom ringa och säga hur det gick, och sen åka tillbaka någon gång och kanske få en remiss till ett annat ställe... han sa också att jag inte får dansa eller så på hela nästa vecka, och att jag troligtivs inte kommer kunna satsa på en karriär inom idrott, aj dåå... hehe PJUUH mycket är det!!

hur som helst, nu väntar en skön helg. pussssss


RSS 2.0