ingen söndagsångest för nu är det lov!

var på zumba idag med freja haha! vi rev stället med våra moves skön jag var sen som åt två mackor och godis...
ska till någon utan tjejorna sen, myz!


från i fredags hos frida, love u girlz hihi

lördagar är bra

superkväll hos frida igår, den nyblivna 18-åringen (på söndag)!!! :) kom hem vid 4, men fick sällskap till tibble av sofiane som missat bussen innan och inte hade batteri kvar på mobilen... sen gick jag hem från tibble, tog lite mer än en halvtimme men åh så skönt det var att gå och lägga sig sen!


om lite mindre än en timme ska jag traska iväg till ica och möta upp jennifer, jessica, nicole, freja och josefin för att handla mat och sen bara vara!







världens bästa tjejjjjer!

överraskningsfixxx

skön dag idag, gjorde i princip ingenting men det är så det ska vara två dagar innan sportlovet!

efter skolan, runt 15, åkte jag och fredrik hem till honom för att fixa en överraskning åt ragnar som fyllde år idag! måste säga att jag är JÄTTEnöjd med oss, men kan tyvärr inte glänsa för alla er bloggläsare (eftersom då förstörs överraskningen till imorgon), men ni får vänta till imorgon eller nåt! måste ju ha något att locka med så ni stannar kvar som trogna läsare på sveriges bästa blogg :))) kan däremot avslöja att det kändes som om jag hade ett enormt ansvar när jag bar hem Överraskningen med stort Ö från fredrik......


sammanfattar min svenskalektion ganska bra!
godnatt bloggis

sportlovet börjar braaa



på fredag ska jag hem till lilla fridelin som fyller år på söndag!
ska bli supermysigt och blir en bra start på sportlovet!! puss på dig fridi <3

helvete va kallt det är överallt

det är kallt hemma, ute och i skolan. ingenstans är det varmt och inte ens mjukisbyxor, långärmad tröja och tjocktröja gör att jag blir varm? dåligt sverige.

gick ut hårt med dagen och satsade på uggs men bytte i skolan till converse, det är inte okej?! gjorde sen två prov i kommunikation och naturkunskap b, gick bra på båda tror jag faktiskt! första gången på nästan 2 år jag känner så och det är ju iallafall bra hihi

resten av dagen segades bort med bland annat ca 2 timmars hål och sen var det hur slappt som helst på engelskan och historian. var med på min klass matte också - första gången på hela terminen som jag måste tänka på matte! jag fick agera som extralärare men det var heelt okej! trodde aldrig att någon skulle fråga mig om hjälp med matte.. but there's a first time for everything

om ungefär en timme ska jag dansaaaaa! ska bli skönt, blir kanske lite varm då...


i brist på annat

trööött

åååh vad jag ska sova nu! åkte hemifrån vid 11 i morse och kom hem vid 22.30 </3

jag, fredrik, victor och erika satte oss på ett café i stan efter skolan för att plugga nkB, gick väl heelt okej till en början? men när erika gick hem så blev det inte så mycket mer plugg :))) men men, det får gå som det går helt enkelt! det lööööser sig!
åt pizza till middag med victor och fredrik (som bara lämnade hälften den här gången!)


god.natt.

säger det igen.. superbra låt



And I realized that then you were perfect
With my teeth ripping out of my head
And it looked like a painting I once knew
Back when my thoughts were not the leak intact

I can feel a hot one - Manchester Orchestra

skönT

det är måndag och klockan är 11.04 just nu för att vara exakt, och jag är....... hemma! hihihihi
naturkunskapsprovet som jag skulle haft kl 10 blev framskjutet till onsdag, så idag var det sovmorgon istället! min kära gamla skola stiger verkligen i mina ögon dagar som denna!


vill inte frysa meeeeeeeeeeeer när kommer våren???????

du är min bästa






freeday he------he

FREDAG fan va skönt! var tvungen att få det ur mig mehe

efter skoli (ingen historia så fick sluta vid typ kl 13 man tackar!) gick jag med ragnar, victor och fredric0 till täbbi, och släpade med oss chim som bara vill hem och sova.... :) sen åt dom och ragnar shoppade upp hela veckopengen, men lyckades döda ett par timmar iallefall!

väl hemma skyndade jag mig jättemycket att städa rummet och hann klart (!!!!) för sen kom jennifer hit och vi """pluggade""". ja. det är det vi gör bäst helt enkelt!

ska snart på bio med erika, simon och måns och någraaa, kulikul!

tänkte skriva hej svejs men har fått det berättat för mig att det inte är så coolt så jag drar till med tjarrå bloggen


home is where heart is - älskade thailand vill tillbaks nuuuuu!!

:P

HMMM alla som känner mig och jennifer vet att det finns en ful liten dryg smiley på msn som inte vill något bra och det är :P-smileyn!

den här videon skickade oliver till mig igår hahahaha! som för övrigt är den som gör/gjorde mest :P-fulingar av alla jag känner :)


snart till doktorn...

uschhhhh vill inte luktar konstigt och är ju bara jobbigt att sitta där när man är sjuk och svara på frågor? slipper iallafall ta blodprov och annat med nålar, tack och lov. isåfall hade jag svimmat, mitt psyke kan inte ta sånt just nu


har tråååkiiiigt och OC hackar när jag ska titta buhuhu

sjukiis

har suttit i min säng två dagar i rad nu och det börjar bli otroligt tröttsamt och tråkigt :( men jag måste bli frisk innan jag tänker gå till skolan.. men satsar på torsdag! vet inte riktigt vad för sjuk jag är, men har ont överallt och min hals brinner typ buhuhu

måste göra lite historia nu, ska skriva ett arbete om Skandinavismen och är inte klar än, det ska vara klart imorgon.. men jag är nog hemma imorgon också så jag får kämpa på då hehe

har tre avsnitt kvar av O.C säsong 1! ska titta på ikväll <3


tänkte också att det var dags att göra det officiellt! här är en bild på min pojkvän!


skön grabb



en gammal favorit <3

juste plugga

tänkte gå och duscha nu för att sedan sova tidigt, men NEJ. för en gångs skull när jag verkligen vill sova tidigt så kommer jag på att jag har läxa till imorgon... för en gångs skull hehe... ska visserligen bara skriva om mig själv till kommunikationen, men ändåå så tråkigt och det tar lång tid! har faktiskt också historia-inlämning till nästa vecka, och vad jag har förstått så ska den vara jättesatsig????

wäääh har glömt hur man pluggar ju hehe

helt slut i huvudet

ligger i min säng och kollar på top model som många andra kvällar, går i repriser kl 19 varje vardag hehe! känns som att jag ska somna vilken sekund som helst, är ovanligt trött för att inte ha gjort något särskilt idag.. känner mig överkörd och helt mosig helt enkelt.

efter skolan lurade jag med mig fredrik, ragnar och marcus in på lindex för att köpa ögonfransböjare haha, har aldrig sett tre killar så obekväma förut hahaha :) men förutom böjaren det blev en fickspegel och en sminkgrej också!

ska bli sjukligt skönt med fredag imorgon för äääven om den här veckan har otroligt slapp så.. vem vill inte ha helg...? imorgon efter skolan ska jag och freja köra zumba hahaha naaajs! sen får jag skynda hem för att duscha och fixa mig för att sedan ta bussen till norrtälje med ungefär halva klassen. vi ska till johanna i klassen och det ska bli super :) lördagen ska sedan spenderas med Ia, första boxen av OC, glass och godis!



så sant </3

några favoriter just nu


Belong - Cary Brothers



Re:stacks - Bon Iver



I Can Feel A Hot One - Manchester Orchestra



Blindsided - Bon Iver



Forever Young - Youth Group



Honey And The Moon - Joseph Arthur



jättefina och bäst låtar det här alltså, är kär! skulle bara dela med mig såhär innan jag säger tack för idag. PEACE

ovanligt skön onsdag

fick sluta jättemycket tidigare ändå, två lektioner och sen lunch och sen var det sluuut på dagen! eget arbete på de två sista dock, men jag och min grupp jobbade bra!
vi ska spela in en egen version av någon Disney-film, och min grupp har valt Askungen. Vi var asbra på att komma på idéer men rätt mycket hänger på hur bra vi filmar, vad vi kan göra för att redigara i datorn och lite på Janne i receptionen.... :)

sitter framför tv:n nu och kollar på finalen av Project Runway och väntar på att Karro ska smsa om hon behöver hjälp på sitt prov hehe...

Tänkte kolla igenom individuella vals-katalogen senare, måste välja kurser för 150 poäng, eller 50 + ett språk.. men hoppas jag slipper språket </3



Bnar och Andreas ska spela styvsystrar, Caroline ska spela Askungen, Victoria den goda fen, Clara ska vara prinsen och jag ska vara den elaka mamman!

hej bloggen

klockan är snart 1 och vad gör jag uppe nu egentligen? när det är skola imorgon oj oj???
nä jag vet inte. kanske för att det är mysigt att sitta i sängen och lyssna på lite av världens bästa musik när det är helt tyst annars hihihoeoheo
här är spellistan som håller mig uppe iallafall bon iver och annat som e bra och jag hoppas att man kan se låtarna?? funkar för vissa men andra säger att listan är tom blä.

och imorgon, eller idag kanske hEhEHe, går jag låång dag i skolan vilket är TRÅKIGT :)) skönt med studiedag idag <3 och varje tisdag och torsdag har jag bara två lektioner, så en dag som suger (8.20 - 17) kanske man får ta då



ska väl kanske sova nu dock SÅEEEEEE godnatt

studiedag!!

okej jag känner mig som en riktigt bloggare så nu ska jag skriva ett sånt här redigt inlägg där jag berättar till punkt och pricka vad jag gjort under gårdagen:

SÅ skönt med studiedag hiHihiHIhi! Ska snart börja göra mig i ordning för att vara med mina tjejjor, men jag sov ungefär 6-7 timmar i natt så jag är lite såsig i huvudet

efter dansen igår kom oscar och marcus och mötte mig och så åkte vi till täby centrum för oscar ville äta på donken, och sen så kom ragnar :) sen hyrde vi en knasi film som hette Död Snö och drog till ragnar, rätt ful och lite småäcklig..

när klockan blev.. halv tre? så gick vi hem för bussarna gick ändå dåligt, men snöblandat regn i STORT format som faller från himlen var sådär mysigt när man hade converse! kom iallafall hem och hade sällskap nästan hela vägen av oscar så det var inte överdrivet farligt :))

MEN nu måste jag faktiskt platta håret, sminka mig lite och klä på mig nåt finare såååe tjarrå


alla skolor som inte är lediga imorgon suger

tjihooo ledig imorgon alltså! studiedag och det är superduper hihi!

slutade vid 13 idag istället för 16, halv studiedag av någon anledning? så jag, fredrik och ragnar följde med chimmis till "schwedbank" så han kunde fixa lite vuxenärenden :) sen åt vi en lyxig måltid på burger king och nuuu sitter jag hemma och ska snart till dansen! ska dock inte dansa ikväll för jag är fortfarande inte helt frisk.. men ska titta på Ia när hon äger alla i danssalen :) (och så är det ju bra att titta på så man inte missar så mycket)

finns inga bilder som är roliga är jag rädd för... måste skärpa mig med bilderna för jag har hört att en blogg blir roligare att läsa då?

hahahaha alltså



alla bloggläsare ni ska få veta sanningen nu, exklusivt bara för er
NEJ jag har inte färgat håret, detta är jennifers hår, hon står över mig liksom
då var det klargjort!

söndag men det känns bra ändå

var hos madde igår och det var supertrevliiigt! med en liten incident med en chipsskål hEhEHeHHehEHEhe


har varit på utflykt till vallentuna ikväll och kollat på hockeymatch! är nästan fortfarande kall för det är jättekallt ute och jättekallt i ishallen och jag och fredrik behövde vänta jättejättelänge på bussen... men det var kul ändå!

halv studiedag imorgon och då ska jag köpa biljetter till rise against var ju tanken, får se hur det blir! men förhoppningsvis! helt ledig på tisdag också :) ibland är åva bra faktiskt heho

det suger att vara sjuk

stannade hemma från skolan idag för att inte bli sjukare, men med en lillasyster som hostar upp sina egna organ på övervåningen har jag inte alltför höga förhoppningar.... och det är bara skräp på tv: våra bästa år, mtv-musik, sjunde himlen... och jag har träningsverk i magen efter dansen, så när jag nyser gör det jätteont MEN det är smällar man får ta.

nu ska jag logga ut från blogg.se och inte logga in igen förrän det finns något vettigt att säga

for emma, forever ago

sitter i min säng ikväll igen och lyssnar på bon iver, är jättetrött och håller på att bli sjuk tror jag... men jag kämpar på ändå! tänker inte göra det här till ännu ett gnäll-inlägg nämligen hehe:

det regnade imorse när jag gick till skolan, och skulle lätt kunna skriva flera kilometer med gnäll om det, men istället kan jag berätta att mitt hår inte blev lockigt utan höll sig rakt <3 dock tack vare mössa, två luvor och två sönderfrusna händer, men det var det värt faktiskt! lite får man ju offra ändå!
även hela vägen till bussen från mitt hus har blivit en skridskobana, så jag gled som en isprinsessa ner till bussen med ett leende på läpparna! graciös som jag är :)

var med söta jessica tidigare ikväll, hon är en av få som klarar av mitt rum när det är som allra stökigast hehee :) imorgon kommer min kusin dock så jag måste städa... antar jag.

annat jag ska göra i helgen:
köpa kläder
köpa försenad födelsedagspresent
måla naglarna
vara med jenibananen
inte bli sjukare


varsågoda för ett givande inlägg
XOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXOXO /er alldeles egna bark-nils (k)


jättejättejättetrött

jésus vad jag är trött, men kan inte riktigt förstå varför. kan ju knappast ha varit för att jag fick sluta rätt mycket tidigare än enligt schemat heEheHEhe, skööönT!

sitter i min säng annars och tittar på top model i jag vet inte vilken gång i ordningen, himla bra program! ...och kollade just på klockan och såg att jag ska till dansen om lite mindre än en halvtimme, så kanske dags att förbereda sig mentalt på att resa sig......

kom inte på något bra avslut på detta blogginlägg och märkte att det gått fem minuter sen jag skrev raden över, så jag avslutar detta snabbt genom att säga hej då och lägga upp en liten bild, KUL som jag e:


för att håret inte ska bli lockigt bars detta i england under ungefär 30 sekunder

RSS 2.0