snart snart snart

23.10 sitter jag på planet iväg från helvetet på jorden (dvs sverige, snö, kyla)!!!


hej då nv..... igen

hmm som säkert ingen missat så ska jag byta till sam. hatar natur-ämnena (särskilt fysik och matte) och jag fattar inte på lektionerna och det är bara jobbigt och jag blir bara ledsen när jag tänker på hur svårt det är.
MEN med mycket tjat, telefonsamtal och möten med syv och ett möte med rektorn sa han till slut ja! och hur bra är det inte att kunna byta program efter halva gymnasietiden och slippa gå om??? :)

är däremot jätteledsen och hatar att jag måste byta klass för den jag har nu är världens bästa, men jag vet att det kommer lösa sig ändå :) för det gör det nästan alltid! kommer sakna nv09en!

världens bästa skollunch var idag


bra saker på en måndag

1. Jag fick VG (!!!) på min nationella prov-fysiklabb
2. Dubbelavsnitt på Top Model (final wihii)
3. Mindre än en vecka kvar tills jag åker till Thailand


hejsvejs nu ska jag titta på top model

angående chokladkalender

jag älskar att ha en chokladkalender, och fastän chokladen smakar halvgott så är det ju ändå bara bäst att få öppna en lucka varje dag hihi! däremot är det så mycket press på en :'( igår glömde jag att öppna och nu kommer jag inte ihåg om jag öppnade idag eller inte.... asså shiiiiiit


bara så ni vet

Ska bara göra ett till litet inlägg innan jag åker till Täby centrum med fina Amanda (blondi) och hjälper henne hoppa runt på kryckor :)....
...och då ska jag bara säga att Frida Burénius (brunetten) är fin, bra och helt enkelt en superkompis som jag är hur glad som helst att jag har! Älskar dig vännen min och snart har vi ju faktiskt 1½ år tillsammans på Åva hihi! Säg bara till så ska jag försöka hitta alla dina små pusselbitar och hjälpa dig att bygga ihop det igen, och glöm inte att åka förbi när du har fått körkort! hihi


hej hej ia hoppas du läser min blogg i jämna mellanrum

...För du är såÅåÅå himla superbra!


hihihi Ia är snygg :) love you

vinnarskolan!!



Tibble-Åva-kampen idag, astaggat! Sjukt mycket vinster och mål och bara allmän glädje överallt... från Tibble-sidan. Men det gör inget <3 Citerar någon från idag "har man inga förväntningar blir man inte besviken". Åva hade däremot en spårad hejarklack som hade ätit ihjäl sig på socker eller den goda skolmaten???

Åva vann 1/8 matcher (killar handboll) MEEN Åvas andra lag (basket, volleyboll, fotboll) var faktiskt nära att vinna några matcher otroligt nog.

Och Mandriis hoppas allt gick bra med ditt knä sen, alla blev superoroliga!

the backs of my eyes hum with things I've never done

Skolan e så jävla najs....


...när den är slut :) bara en asjobbig kvar grej (kursprov i fysik) och sen är jag FRIIIIII!!!! asnajs hihi. två dagar efter jullovet åker jag och min familia till thailand och satan va skönt att slippa snö, kyla och vinterjacka (om än bara för två veckor). måste plugga historia när jag är där också... men ehh det klarar jag. kan ju bara bli bättre med alla skolgrejer om man säger såå...


:(


ledig måndag

skööönnnT att ha studiedag! inte så najs att vi har NkA-prov imorgon på andras powerpoints, och en grupp inte lagt upp sin = kan inte plugga på den. bra jooobb! ... eller så har man något att skylla på och att det är därför man inte kunde den delen.

var på bio med Ia igår och såg bästa Harry Potter igen hihi! men när jag skulle hem hade jag kollat fel, så istället för att vänta 2 min fick jag vänta i 45 min och  höll på att förfrysa fingrarna av mig. meen det kunde varit värre hoho.

hejsvejs.


bästa just nu


långhelg

WIIEEEE åva har studiedag på måndag så har ingen söndagsångest idag <3 ska däremot till Ia som är en ängel och ska plugga fysik med mig (i utbyte mot att få kopiera mina NkA-anteckningar) :) tack Ia du är bäst!!!

Var med Josefin, Jessica och Freja igår och vi gjorde absolut ingenting och det var nog välbehövligt, börjar bli frisk från årets förkylning nu hihi :) Vi kollade på Taken och den var SUPERbra (fast hemsk)!
...och sen så gick min säng sönder på två ställen, så halva madrassen ligger på golvet. Fick sova på soffan och det var ju kanske inte det skönaste.


beställt!



beställde hem en bok idag! har höga förväntningar...

skinny love

Sitter i skrivande stund med naturkunskapen framför mig och pluggar och känner mig duktig! Vet inte varför men har nästan blivit inspirerad att plugga efter 1½ års DÖDSTRÖTTHET på skolan? (notera nästan)

Sen så har jag Skinny Love av Bon Iver på repeat, helt sjukt jättebra låt som jag glömt bort :( Men man vet inte vad man har förrän det är borta hehe:


2 veckor kvar till lov hihi

Var en mönsterelev idag när jag kom hem och pluggade fysik för en gångs skull! Gjorde ungefär hälften av alla uppgifter på kapitlet om krafter och jag hade rätt på allt hihi :) MÅSTE få godkänt i fysik annars så vet jag inte vad jag gör.

Har just varit med jenibanani och ätit 1. sushi 2. chips 3. glass.
Eftersnack på Idol tog just slut och jag undrar vad som är fel på Josefin?! Jättekorkad som vanligt... :(

Och idag är det EXAKT två veckor kvar till jullovet (och tills Chim fyller 18)!!! Mindre än tre veckor kvar till Thailand också wiihiooo!
och om exakt två veckor måste jag säga hej då, igen.


hmmmm
Be happy, not because everything is good,
But because you can see the good side of everything


RSS 2.0